Про затвердження Програми добровільної дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у капітальному ремонті житлових будинків у м. Дрогобичі на 2017 рік

21.02.2017 396

Про затвердження Програми добровільної дольової участі об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у капітальному ремонті житлових будинків у м. Дрогобичі на 2017 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія ____скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____ _______ року № _____

Про затвердження Програми добровільної
дольової участі об’єднань співвласників
багатоквартирних будинків у капітальному
ремонті житлових будинків у м. Дрогобичі на 2017 рік

З метою підвищення експлуатаційних властивостей житлових будинків, де створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків у м. Дрогобичі, утримання його у належному стані та забезпечення його надійності та безпечної експлуатації, залучення на добровільних засадах власників/наймачів квартир (приміщень) цих будинків до дольової участі у співфінансуванні робіт з проведення капітального ремонту (реконструкції, модернізації), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ________________ №_____), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________________ №_____), беручи до уваги лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 29.07.2015 № 8/9-2218-15, керуючись ст. 322, ч. 2 ст. 382 Цивільного кодексу України, Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст. 10 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду, п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Програму добровільної дольової участі об’єднання співвласників багатоквартирного будинку у капітальному ремонті житлового будинку у м. Дрогобичі на 2017 р. згідно з додатком.
2. Встановити, що у зв’язку з прийняттям цього рішення роботи з капітального ремонту житлових багатоквартирних будинків, де утворено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків фінансуються з міського бюджету за умови дольової участі співвласників таких будинків.
3. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КТКВ 4016022 (Капітальний ремонт житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків).
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (І.Лепкий).
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту