Про затвердження програми Дрогобицької міської територіальної громади «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки»

12.04.2021 2589

Про затвердження програми Дрогобицької  міської територіальної громади «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія ___ скликання
РІШЕННЯ

від ______________ року № ___

Про затвердження Порядку надання
одноразової допомоги дітям з інвалідністю
на стоматологічні послуги в медичних
установах України

На виконання міської комплексної програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями на 2021-2025 роки (рішення сесії міської ради від 22 січня 2021 року № 68), враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від _____) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №___ від _____), керуючись п. 27 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок надання одноразової допомоги дітям з інвалідністю на стоматологічні послуги в медичних установах України згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О.Савран) забезпечити фінансування видатків на виконання цього рішення в межах асигнувань на 2021 рік.
3. Рішення чинне до 31 грудня 2021 року.
4. Виконання цього рішення покласти на начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради (І.Терлецький).
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту