Про затвердження програми Дрогобицької міської територіальної громади «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки»

12.04.2021 2696

Про затвердження програми Дрогобицької  міської територіальної громади «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__ сесія ______ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________2021 року № ________

Про затвердження програми Дрогобицької
міської територіальної громади «Забезпечення
житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених
батьківського піклування, та осіб з їх числа
у Дрогобицькій міській територіальній громаді
на 2021-2025 роки»

З метою поступового розв’язання проблем забезпечення житлом дітей-сирі, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, а також реалізації державної політики щодо забезпечення соціального захисту житлових і майнових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа; беручи до уваги рішення Львівської обласної ради від 18.02.2021р. №55 «Про затвердження Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2021 – 2025 роки», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ________ № ___), та постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _________ № ___), керуючись ст. 143 Конституції України, п.22, ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити програму Дрогобицької міської територіальної громади «Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки» (далі Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради здійснити фінансування за наявності асигнувань на реалізацію даної Програми у 2021 році.
3. Виконання Програми покласти на відділ-службу у справах дітей виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І.Яким).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту