Про затвердження Програми забезпечення медикаментами по пільгових рецептах ветеранів війни та пільгової категорії населення на 2020 рік

22.11.2019 809

Про затвердження Програми забезпечення медикаментами по пільгових рецептах ветеранів війни та пільгової категорії населення на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________20____ року № ____

Про затвердження Програми
забезпечення медикаментами по пільгових рецептах
ветеранів війни та пільгової категорії населення на 2020 рік

З метою пільгового забезпечення хронічних хворих мешканців мм.Дрогобича і Стебника та для ефективного і раціонального використання бюджетних коштів керуючись з ст.25, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування», Бюджетним кодексом України, відповідно до до Закону України від 22.10.1993 № 3551-ХІІ „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998р. №1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань», враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення № _________ від ________ та постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій №____ від _________міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення медикаментами по пільгових рецептах ветеранів війни та пільгової категорії населення на 2020 рік (Програма додається).
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) передбачити кошти на реалізацію Програми в межах реальних можливостей міського бюджету.
3. Координацію та контроль за виконанням Програми покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка та на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій Р.Курчика.

Mіський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту