Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2022-2023 роки

21.11.2022 5359

Про затвердження Програми  забезпечення заходів у сфері державної  безпеки України та ефективної діяльності  Управління Служби безпеки України у  Львівській області на 2022-2023 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Програми
забезпечення заходів у сфері державної
безпеки України та ефективної діяльності
Управління Служби безпеки України у
Львівській області на 2022-2023 роки

Враховуючи необхідність удосконалення умов здійснення оперативно-службової діяльності Управління Служби безпеки України у Львівської області, покращення взаємодії з іншими правоохоронними органами, органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими формуваннями та трудовими колективами у сфері забезпечення державної безпеки шляхом створення належних умов праці співробітникам та їх відповідне матеріально-технічне забезпечення, виконавчий комітет вирішив:
1. Затвердити Програму забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2022-2023 роки, що додається.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах затверджених бюджетних асигнувань.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту