Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки»

21.11.2022 5343

Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів  з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження
Програми забезпечення реалізації заходів
з фізичної культури та спорту
на 2022-2024 роки»

З метою ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я населення засобами фізичного виховання, наближення до світових стандартів у залученні громадян до систематичних занять масовим спортом, задоволення потреб у формуванні здорового способу життя, фізичного та духовного розвитку населення, розвитку спорту вищих досягнень, участі збірних команд Дрогобицької міської територіальної громади у міжнародних, всеукраїнських змаганнях, у спортивних іграх Львівщини та обласних іграх ветеранів спорту, обласних іграх серед людей з інвалідністю, проведення спортивно-масових заходів у Дрогобицькій міській територіальній громаді, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від _____ року № ____), постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ______ року № ___), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки в новій редакції згідно з додатком 1.
2. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької ради від 10.05.2022 року № 131 «Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту на 2022-2024 роки» вважати таким, що втратило чинність.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у бюджеті Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
4. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу спорту (О.Сотрихіна).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту