Про затвердження Програми забезпечення юридичного супроводу діяльності органів місцевого самоврядування м.Дрогобич на 2020рік

22.11.2019 892

Про затвердження Програми забезпечення юридичного супроводу діяльності  органів місцевого самоврядування   м.Дрогобич на 2020рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія _________скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від «____» ____________ 2019 року № _____

Про затвердження Програми забезпечення
юридичного супроводу діяльності
органів місцевого самоврядування
м.Дрогобич на 2020рік

Враховуючи необхідність забезпечення судового захисту прав та інтересів органів місцевого самоврядування міста Дрогобича, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від _________ р.) та рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради(протокол № ___ від _________ р.), керуючись п.22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення юридичного супроводу діяльності органів місцевого самоврядування м.Дрогобич на 2020рік (далі-Програма) згідно з додатком .
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми в межах коштів передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
3. Виконання Програми покласти на відділ правового забезпечення виконкому Дрогобицької міської ради (А.Швацький).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту