Про затвердження Програми забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту у 2020 році

22.11.2019 855

Про затвердження Програми  забезпечення реалізації заходів  з фізичної культури та спорту у 2020 році

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія ________ скликання
РІШЕННЯ

від _____________року № _____

Про затвердження Програми
забезпечення реалізації заходів
з фізичної культури та спорту
у 2020 році

З метою ефективної реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту, зміцнення здоров’я населення засобами фізичного виховання, наближення до світових стандартів у залученні громадян до систематичних занять масовим спортом, задоволення потреб у формуванні здорового способу життя, фізичного та духовного розвитку населення, розвитку спорту вищих досягнень, участі збірних команд міста Дрогобича у міжнародних, всеукраїнських змаганнях, у ХХІХ спортивних іграх Львівщини та ХІІІ обласних іграх ветеранів спорту, обласних іграх серед людей з інвалідністю, проведення спортивно-масових заходів у місті Дрогобичі враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від ______ року № ___), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ______ року № ____), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення реалізації заходів з фізичної культури та спорту у 2020 році згідно з додатком 1.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік .
3. Виконання даного рішення покласти на завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Соломчак).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту