Про затвердження Програми забезпечення зубного протезування пільгової категорії населення міст Дрогобича і Стебника на 2020 рік

22.11.2019 890

Про затвердження Програми забезпечення зубного протезування  пільгової категорії населення  міст Дрогобича і Стебника на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2019 року № ____

Про затвердження Програми
забезпечення зубного протезування
пільгової категорії населення
міст Дрогобича і Стебника на 2020 рік

З метою створення умов для збереження та покращення стоматологічного здоров’я пільгових категорій населення міст Дрогобича та Стебника, реалізації положень чинного законодавства щодо забезпечення доступних кваліфікованих стоматологічних послуг населенню міста, керуючись ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, законами України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», «Про донорство крові та її компонентів», «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», «Про реабілітацію жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2002р. №955 «Про затвердження Програми подання громадянам гарантованої державою безоплатної медичної допомоги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014р. №509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб», враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення № _________ від ________ та постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій №____ від _________, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення зубного протезування пільгової категорії населення міст Дрогобича та Стебника на 2020 рік ( додається). Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для виконання Програми за кошти медичної субвенції, міського бюджету становить 300,0 тис.грн. Дана сума може уточнюватись протягом року виходячи з потреби у видатках медичних закладів та наявного фінансового ресурсу медичної субвенції, міського бюджету м.Дрогобича.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) передбачити кошти на реалізацію Програми в межах реальних можливостей міського бюджету.
3. Координацію та контроль за виконанням Програми покласти на начальника відділу охорони здоров’я В.Чубу.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка та на голову постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій Р.Курчика.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту