Про затвердження Програми ”Забезпечення надійного та безперебійного функціонування підприємства, з метою висвітлення інформації щодо життєдіяльності Дрогобицької міської територіальної громади комунальним підприємством “Дрогобицьке регіональне радіомовлення ”Франкова земля” на 2021 рік”

30.08.2021 3240

Про затвердження Програми  ”Забезпечення надійного та безперебійного функціонування підприємства, з метою висвітлення інформації  щодо життєдіяльності Дрогобицької міської територіальної  громади комунальним підприємством  “Дрогобицьке регіональне радіомовлення  ”Франкова земля”  на  2021  рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
”Забезпечення надійного та безперебійного
функціонування підприємства, з метою
висвітлення інформації щодо життєдіяльності
Дрогобицької міської територіальної
громади комунальним підприємством
“Дрогобицьке регіональне радіомовлення
”Франкова земля” на 2021 рік”

Місцевий телеканал ”Франкова земля” створюється з метою активного висвітлення життєдіяльності Дрогобицької міської територіальної громади, перебігу найважливіших подій в суспільно-політичному та культурному житті регіону та підтримки функціонування підприємства “Франкова земля”, та покращення фінансово-господарського стану, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ____________№______), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму ”Забезпечення надійного та безперебійного функціонування підприємства, з метою висвітлення інформації щодо життєдіяльності Дрогобицької міської територіальної громади комунальним підприємством “Дрогобицьке регіональне радіомовлення ”Франкова земля” на 2021 рік”, згідно з додатком.
2. Рішення від 26.07. 2021 № 536 ”Про затвердження Програми фінансової підтримки КП ”Франкова земля” ДМР на 2021 р”, звважати таким, що втратило чинність.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених в бюджеті на 2021 рік на її виконання.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту