Про затвердження Програми «Забезпечення функціонування комунального підприємства «Управитель «Житлово- експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради на 2024р» 

24.01.2024 7171

Про затвердження Програми «Забезпечення функціонування  комунального підприємства  «Управитель «Житлово-  експлуатаційне об’єднання»  Дрогобицької міської ради на 2024р» 

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Програми
«Забезпечення функціонування
комунального підприємства
«Управитель «Житлово-
експлуатаційне об’єднання»
Дрогобицької міської ради на 2024р»       

З метою стабілізації фінансового стану КП «Управитель «Житлово- експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від ____________2024 року № ____ «Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ____________ 2024 року) та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму «Забезпечення функціонування комунального підприємства «Управитель «Житлово- експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради на 2024р.» згідно з додатком.
2.Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та /або надають житлово- комунальні послуги».
3.Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (А. Паутинка).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту