Про затвердження Програми запобігання та протидії домашньому насильству на 2021 рік

16.02.2021 2448

Про затвердження Програми запобігання   та протидії  домашньому насильству на 2021 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія_________скликання
РІШЕННЯ

від_______________року № ______

Про затвердження Програми запобігання
та протидії домашньому насильству на 2021 рік

З метою визначення на місцевому рівні конкретних заходів захисту, попередження і протидії насильству в сім’ї, створення дієвого механізму запобігання та протидії домашньому насильству, відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашнього насильства», постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» від 22.08.2018 № 658, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від ___________№ ____), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ___________ № ____), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму запобігання та протидії домашньому насильству на 2021 рік ( далі-Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) передбачити видатки на фінансування витрат, пов’язаних з реалізацією виконання даного рішення.
3. Відділу молодіжної політики сім’ї та спорту забезпечити організоване виконання заходів Програми.
4. Структурним підрозділам інформувати про хід виконання програми запобігання та протидії домашньому насильству на 2021 рік.
5. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Пашко).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р.Грицай).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту