Про затвердження Програми «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха в м. Дрогобич на 2020 рік»

22.11.2019 954

Про затвердження Програми «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха   в м. Дрогобич на  2020 рік»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
________сесія ____ скликання
РІШЕННЯ

від ____ __________ 201__ року № ____

Про затвердження Програми
«Заходи запобігання та ліквідації
надзвичайних ситуацій та
наслідків стихійного лиха
в м. Дрогобич на 2020 рік»

З метою поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для попередження аварій та запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків Дрогобицької міської ради, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від _______201__р. № _____ «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2020 рік» та рішення від 29.11.2018р. №1460 «Про затвердження Програми створення міського-резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на період до 2022 року», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № __ від _________201 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № __ від _________201 р.), керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха в м. Дрогобич на 2020 рік», згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1218110 «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха »
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту