Про затвердження Програми «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на 2022 рік»

18.11.2021 4012

Про затвердження Програми «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха   на  2022 рік»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
«Заходи запобігання та ліквідації
надзвичайних ситуацій та
наслідків стихійного лиха
на 2022 рік»

З метою поповнення матеріального резерву матеріально-технічними ресурсами для попередження аварій та запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від ____________20 __р. № _____ «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік» та рішення від 29.11.2018р. №1460 «Про затвердження Програми створення міського-резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на період до 2022 року», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № __ від _________2021 року.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № __ від _________2021 року ), керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на 2022 рік», згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1218110 «Заходи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха »
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту