Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році

03.12.2021 4082

Про затвердження Програми заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації  у 2022 році

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми заходів
з висвітлення діяльності міської ради,
виконавчого комітету, посадових осіб
та депутатів міської ради
у засобах масової інформації
у 2022 році

З метою належного висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, керівництва громади, старост, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №______ від_________) керуючись Законами України “Про інформацію“, “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації“ міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму заходів з висвітлення діяльності міської ради, виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації у 2022 році згідно з додатками №1,2.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2022 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій З. Кваснія.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту