Про затвердження Програми заходів із землеустрою об’єктів житлово-комунального господарства на 2022 рік

18.11.2021 3954

Про затвердження Програми  заходів із землеустрою об’єктів житлово-комунального господарства  на 2022 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
заходів із землеустрою об’єктів
житлово-комунального господарства
на 2022 рік

З метою розвитку житлово-комунального господарства та реалізації заходів щодо виготовлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки за об’єктами житлово-комунального господарства, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від ____________20 р. № ____ « Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 р.», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № _____від ___________ 2021 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол №____ від ___________ 2021 року), відповідно до ст. 185 Земельного кодексу України, ст. 27 Закону України «Про землеустрій» та керуючись п. 22, п.34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму заходів із землеустрою об’єктів житлово-комунального господарства на 2022 рік, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217130 « Здійснення заходів із землеустрою»
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Пошивак).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту