Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного співробітництва та європейської інтеграції міста Дрогобича на 2020 рік

22.11.2019 1102

Про затвердження Програми з міжнародного і транскордонного   співробітництва та європейської інтеграції міста Дрогобича на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія ________скликання
РІШЕННЯ

від _____ грудня 2019 року № _____

Про затвердження Програми
з міжнародного і транскордонного
співробітництва та європейської
інтеграції міста Дрогобича на 2020 рік

З метою налагодження ефективного співробітництва у сфері міжнародних відносин, транскордонного співробітництва міста Дрогобича та міст-партнерів іноземних держав враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від________________№_______), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму з міжнародного і транскордонного співробітництва та європейської інтеграції міста Дрогобича на 2020 рік згідно з додатками № 1,2.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника організаційного відділу І.Кушнір.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту