Про затвердження Програми компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним та залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2022 рік»

18.11.2021 4046

Про затвердження Програми  компенсаційних виплат на  пільговий проїзд автомобільним  та залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2022 рік»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
компенсаційних виплат на
пільговий проїзд автомобільним
та залізничним транспортом окремим
категоріям громадян на 2022 рік»

На виконання Закону України «Про автомобільний транспорт» та Закону України «Про залізничний транспорт», відповідно до ст.143 Конституції України, ст.85, 91 Бюджетного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №__ від _________ року) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ___ від ___________ року), керуючись п.22, 27 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним та залізничним транспортом окремим категоріям громадян на 2022 рік» (далі – Програма) згідно з додатком.
2. Підприємствам, що надають послуги з перевезення пасажирів міським автомобільним транспортом загального користування, забезпечити безоплатний проїзд окремих категорій громадян за умови пред’явлення багатофункціональної електронної пластикової картки “Картка дрогобичанина” (М.Лужецький).
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) забезпечити фінансування Програми в межах асигнувань на 2022 рік.
4. Рішення чинне з 01 січня 2022 року до 31 грудня 2022 року.
5. Виконання цього рішення покласти на начальника управління соціального захисту населення (І.Терлецький).
6. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту