Про затвердження Програми компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян м. Дрогобича автомобільним та залізничним транспортом на 2020 рік

22.11.2019 802

Про затвердження Програми компенсаційних  виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян м. Дрогобича автомобільним та  залізничним транспортом на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ СЕСІЯ ______ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ

від ______________ року № ___

Про затвердження Програми компенсаційних
виплат за пільговий проїзд окремих категорій
громадян м. Дрогобича автомобільним та
залізничним транспортом на 2020 рік

На виконання Закону України «Про автомобільний транспорт» та Закону України «Про залізничний транспорт», відповідно до ст.143 Конституції України, ст.85, 91 Бюджетного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №98 від 20.11.2019 року) та з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №74 від 18.11.2019 року), керуючись п.27 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян м. Дрогобича автомобільним та залізничним транспортом на 2020 рік (далі – Програма) згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О. Савран) забезпечити фінансування Програми в межах асигнувань на 2020 рік.
3. Рішення чинне з 01 січня 2020 року до 31 грудня 2020 року.
4. Виконання цього рішення покласти на начальника управління праці та соціального захисту населення (І.Терлецький).
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) та з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту