Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому».

12.04.2021 2898

Про затвердження Програми  літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у  літніх таборах  під час літніх канікул «За крок від дому».

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ 2021 року №___________

Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей
соціальних категорій та інших дітей, які не залучені
до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах
під час літніх канікул «За крок від дому».

З метою організації змістовного дозвілля дітей соціальних категорій та дітей , які не залученні до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул, відповідно до Закону України від 21.06.2001 № 2558-ІІІ «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (від____________2021 р. №____ ) та постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________2021 р. № ____), керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
в и р і ш и л а :
1. Затвердити Програму літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому» Дрогобицького міського центру соціальних служб (додається).
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування цієї програми в межах затверджених асигнувань.
3. Виконання даного рішення покласти на директора Дрогобицького міського центру соціальних служб (О. Матчишин).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицая) та постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту