Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому».

29.03.2017 640

Про затвердження Програми  літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у  літніх таборах  під час літніх канікул «За крок від дому».

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____квітня 2017 року №___

Про затвердження Програми літнього дозвілля дітей
соціальних категорій та інших дітей, які не залучені
до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах
під час літніх канікул «За крок від дому».

З метою організації змістовного дозвілля дітей соціальних категорій та дітей , які не залученні до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул, відповідно до Закону України від 21.06.2001 № 2558-ІІІ «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (від____________2017 р. №____ ), керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити Програму літнього дозвілля дітей соціальних категорій та інших дітей, які не залучені до відпочинку та оздоровлення у літніх таборах під час літніх канікул «За крок від дому» Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (додається).
2. Виконання даного рішення покласти на директора Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О. Матчишин).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту