Про затвердження Програми «Організація підготовки проведення святкування культурно-масових заходів та інша діяльність у сфері ЖКГ у м. Дрогобич на 2020р.»

22.11.2019 892

Про затвердження Програми  «Організація підготовки  проведення святкування  культурно-масових заходів  та інша діяльність у сфері ЖКГ у м. Дрогобич на 2020р.»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________сесія ____ скликання
РІШЕННЯ

від ____ __________ 201__ року № ____

Про затвердження Програми
«Організація підготовки
проведення святкування
культурно-масових заходів
та інша діяльність у сфері ЖКГ
у м. Дрогобич на 2020р.»

З метою належної підготовки проведення святкування культурно-масових заходів у м. Дрогобичі ( Нового року, Різдва Христового, Дня міста Дрогобича, Дня Незалежності України, Конституції України та інших), на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________201_ року № ____ «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2020 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово–комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № _____від _________ 201 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ______ 201 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Організація підготовки проведення святкування культурно-масових заходів та інша діяльність у сфері ЖКГ у м. Дрогобич на 2020р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216090 «Інша діяльність у сфері житлово-комунального господарства».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту