Про затвердження Програми оренди комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік

22.11.2019 1050

Про затвердження Програми оренди комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ року № _____

Про затвердження Програми
оренди комунального майна
Дрогобицької міської ради на 2020 рік

З метою ефективного використання нежитлового фонду м. Дрогобича та надходження коштів від оренди до міського бюджету, беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ___ від ____2019 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №__ від _____2019 р.,), керуючись ст. 26 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила :
1. Затвердити Програму оренди комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік згідно з додатком.
2. Рішення Дрогобицької міської ради, прийняті до набрання чинності цього рішення, діють в частині, що не суперечить йому.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) передбачити кошти на фінансування Програми оренди комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік.
4. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконкому Дрогобицької міської ради (Р. Росоха), відділу бухгалтерського обліку та звітності виконкому Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту