Про затвердження Програми «Перспективного розвитку, комунального підприємства «Дрогобицька лазня» Дрогобицької міської ради на 2024р.»

05.03.2024 7594

Про затвердження Програми  «Перспективного розвитку,  комунального підприємства  «Дрогобицька лазня» Дрогобицької міської ради на 2024р.»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Програми
«Перспективного розвитку, комунального підприємства
«Дрогобицька лазня» Дрогобицької
міської ради на 2024р.»   

З метою забезпечення ефективного освоєння інвестицій в основний капітал, для підвищення якості життя мешканців Дрогобицької міської територіальної громади, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від ____________2024 року № ____ «Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій( протокол №___ від ____________ 2024 року) та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Перспективного розвитку, комунального підприємства «Дрогобицька лазня» Дрогобицької міської ради на 2024р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
на її виконання по:
КПКВК 1216020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та або надають житлово-комунальні послуги».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (А.Паутинку).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту