Про затвердження Програми поетапного проведення робіт з відновлення і капітального ремонту та технічного обслуговування протипожежної автоматики, автоматизованої системи димовидалення житлового будинку підвищеної поверховості на вул. М. Грушевського, 170 у м. Дрогобичі на період 2021 -2024 роки

16.02.2021 2281

Про затвердження Програми поетапного проведення робіт з відновлення і капітального ремонту та технічного обслуговування протипожежної автоматики, автоматизованої системи димовидалення житлового будинку підвищеної поверховості на вул. М. Грушевського, 170  у м. Дрогобичі на період 2021 -2024 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ 2021 року № _________

Про затвердження Програми
поетапного проведення робіт з відновлення
і капітального ремонту та технічного обслуговування
протипожежної автоматики, автоматизованої системи
димовидалення житлового будинку підвищеної
поверховості на вул. М. Грушевського, 170
у м. Дрогобичі на період 2021 -2024 роки

Відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 18 від 26.05.2020 р.) щодо розробки плану поетапного відновлення протипожежного захисту та автоматизованої системи димовидалення житлового будинку підвищеної поверховості, яким у м. Дрогобичі є 12ти поверховий житловий будинок на вул. М. Грушевського, 170 з метою запобігання можливих пожеж в таких будинках, зниження майнових втрат та зменшення негативних екологічних наслідків, керуючись п. 22, 23 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму поетапного проведення робіт з відновлення і капітального ремонту та технічного обслуговування протипожежної автоматики, автоматизованої системи димовидалення житлового будинку підвищеної поверховості на вул. М. Грушевського, 170 у м. Дрогобичі на період 2021 -2024 роки (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) здійснювати фінансування Програми в межах затверджених асигнувань на відповідний рік, для виконання комплексу робіт з капітального ремонту систем пожежної сигналізації, автоматизованої системи димовидалення, влаштування насосів підвищувачів тиску в системі внутрішнього протипожежного водопроводу, технічне обслуговування цих систем.
3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання Програми покласти на відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Юзьв’як).
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту