Про затвердження Програми приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік

22.11.2019 1115

Про затвердження Програми приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ року № _____

Про затвердження Програми
приватизації комунального майна
Дрогобицької міської ради на 2020 рік

Враховуючи необхідність визначення основних цілей, пріоритетів, завдань та способів приватизації комунального майна, орієнтованих завдань щодо обсягів приватизації комунального майна з метою найбільш ефективного використання нежитлового фонду м. Дрогобича та надходження коштів від приватизації до міського бюджету, беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № __ від _____2019 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від _____2019 р.,), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про приватизацію державного і комунального майна», міська рада вирішила :
1. Затвердити Програму приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради на 2020 рік згідно з додатком.
2. Рішення Дрогобицької міської ради, прийняті до набрання чинності цього рішення, діють в частині, що не суперечить йому.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
4. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу. (Ю. Кушлик), постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту