Про затвердження Програми «Придбання у комунальну власність територіальної громади міста Дрогобич житла за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в місті Дрогобич в 2020 році»

12.03.2020 1131

Про затвердження Програми «Придбання  у комунальну власність територіальної  громади міста Дрогобич житла за рахунок  субвенції з державного бюджету місцевому  бюджету на формування фонду житла для  тимчасового проживання внутрішньо  переміщених осіб в місті Дрогобич в 2020 році»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2020 року № _____

Про затвердження Програми «Придбання
у комунальну власність територіальної
громади міста Дрогобич житла за рахунок
субвенції з державного бюджету місцевому
бюджету на формування фонду житла для
тимчасового проживання внутрішньо
переміщених осіб в місті Дрогобич в 2020 році»

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.2017 № 769 (зі змінами) стосовно надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного пливу внаслідок збройного конфлікту на сході України, зокрема на придбання у комунальну власність житла для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщеним особам, на умовах співфінансування заходу з місцевого бюджету в розмірі не менше 30 відсотків, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від 10 березня 2020), та постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 86 від 11 березня 2020), керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «Придбання у комунальну власність територіальної громади міста Дрогобич житла за рахунок субвенції з державного бюджету місцевому бюджету на формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб в місті Дрогобич в 2020 році» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
по КПКВК 1216082 «Придбання житла для окремих категорій населення відповідно до законодавства».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту