Про затвердження Програми призначення і виплати одноразової цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Дрогобицької міської територіальної громади, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання на 2022 рік

18.11.2021 4006

Про затвердження Програми призначення  і виплати одноразової цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Дрогобицької міської територіальної громади, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання на 2022 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми призначення
і виплати одноразової цільової грошової допомоги
малозабезпеченим мешканцям Дрогобицької міської
територіальної громади, квартири яких будуть
відключені від системи централізованого теплопостачання на 2022 рік

На виконання п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від _____________ року) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № ___ від __________ року), міська рада вирішила:

1. Затвердити Програму призначення і виплати цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Дрогобицької міської територіальної громади, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання на 2022 рік згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) забезпечити фінансування Програми в межах асигнувань на 2022 рік.
3. Рішення міської ради від 22.01.2021р. № 71 «Про затвердження міської Програми призначення і виплати одноразової цільової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям, квартири яких будуть відключені від системи централізованого теплопостачання, на 2021-2022 роки» вважати таким, що втратило чинність.
4. Виконання цього рішення покласти на начальника управління соціального захисту населення (І.Терлецький).
5. Контроль за виконанням цього рішення доручити головам постійних комісій міської ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) та з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту