Про затвердження Програми протипожежного захисту адміністративної будівлі Дрогобицької міської ради на 2021-2025 роки

16.02.2021 2216

Про затвердження Програми протипожежного захисту адміністративної будівлі Дрогобицької міської ради на 2021-2025 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ 2021 року № _________

Про затвердження Програми протипожежного захисту
адміністративної будівлі Дрогобицької міської ради
на 2021-2025 роки

Відповідно до пункту 22 статті 26, статті 11 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 4 частини першої статті 19 Кодексу цивільного захисту України та постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту“ з метою підвищення рівня захисту населення від надзвичайних ситуацій, спричинених пожежами, запобігання надзвичайних ситуацій у адміністративній будівлі Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму протипожежного захисту адміністративної будівлі Дрогобицької міської ради на 2021 – 2025 роки (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О. Савран) здійснювати фінансування Програми в межах затверджених асигнувань на відповідний рік.
3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання Програми покласти на відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Юзьв’як).
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту