Про затвердження Програми протипожежного захисту закладів охорони здоров’я в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки

16.02.2021 2226

Про затвердження Програми протипожежного захисту закладів охорони здоров’я в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ 2021 року № _________

Про затвердження Програми протипожежного захисту
закладів охорони здоров’я в Дрогобицькій міській
територіальній громаді на 2021-2025 роки

Відповідно до пункту 22 статті 26, статті 11 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 4 частини першої статті 19 Кодексу цивільного захисту України та постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту“ з метою підвищення рівня захисту населення від надзвичайних ситуацій, спричинених пожежами, запобігання надзвичайних ситуацій у закладах галузі охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму протипожежного захисту закладів охорони здоров’я в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О. Савран) здійснювати фінансування програми в межах затверджених асигнувань на відповідний рік.
3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання Програми покласти на відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Юзьв’як).
4. Виконавцю Програми надавати у відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради інформацію про стан виконання Програми щоквартально до 05 числа наступного місяця за звітним, для узагальнення та інформування керівництва міста до 15 числа наступного місяця за звітним періодом.
5. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту