Про затвердження Програми протипожежного захисту закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки

13.01.2021 2287

Про затвердження Програми протипожежного захисту закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021-2025 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ 2020 року № _________

Про затвердження Програми протипожежного захисту
закладів освіти, охорони здоров’я, культури
та соціального захисту в Дрогобицькій міській
територіальній громаді на 2021-2025 роки

Відповідно до пункту 22 статті 26, статті 11 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 4 частини першої статті 19 Кодексу цивільного захисту України та постанови Кабінету Міністрів України від 09.01.2014 № 11 “Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту“ з метою підвищення рівня захисту населення від надзвичайних ситуацій, спричинених пожежами, запобігання надзвичайних ситуацій у закладах галузі освіти, соціального захисту, охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму протипожежного захисту закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню міської ради (О. Савран) передбачити фінансування видатків на виконання Програми.
3. Співвиконавцям забезпечити виконання заходів Програми після її затвердження в установленому порядку.
4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання Програми покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (І. Юзьв’як).
5. Співвиконавцям Програми надавати головному відповідальному виконавцю інформацію про стан виконання Програми щоквартально до 05 числа наступного місяця за звітним, для узагальнення та інформування керівництва міста до 15 числа наступного місяця за звітним періодом.
6. Контроль за виконанням Програми покласти на першого заступника міського голови І. Германа.
7. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту