Про затвердження Програми реалізації заходів щодо інвестиційного розвитку території м. Дрогобича на 2017 р.

21.02.2017 348

Про затвердження Програми реалізації  заходів щодо інвестиційного розвитку  території м. Дрогобича  на 2017 р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ року № _____

Про затвердження Програми реалізації
заходів щодо інвестиційного розвитку
території м. Дрогобича на 2017 р.

З метою забезпечення ефективного освоєння інвестицій в основний капітал, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку(протокол №___ від ___________2017 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій( протокол №__ від ________ 2017 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №___від____________2017р) та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму реалізації заходів щодо інвестиційного розвитку території м. Дрогобича на 2017р. згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 4016310 (Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку території ).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (І.Лепкий).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку (Т.Демко).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту