Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 р.

16.02.2021 2230

Про затвердження Програми розвитку та підтримки  комунальних некомерційних підприємств  охорони здоров’я  Дрогобицької міської  територіальної громади на 2021 р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________20__ року № ____

Про затвердження Програми
розвитку та підтримки
комунальних некомерційних підприємств
охорони здоров’я Дрогобицької міської
територіальної громади на 2021 р.

Головною метою діяльності в галузі охорони здоров’я громади є наближення висококваліфікованих та якісних медичних послуг до всіх верств населення, профілактика та забезпечення раннього виявлення захворювань, підвищення рівня ефективності використання ресурсів, формування мотивації до здорового способу життя населення та покращення демографічної ситуації.
Доступність, якісність, сучасність, функціональність, ефективність, ресурсна забезпеченість та своєчасність медичної допомоги є основою для забезпечення високого рівня здоров’я та покращення якості життя населення.
Для виконання вимог Конституції України, Закон України від 19.11.1992 р. № 2801-ХІІ «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Постанова Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 № 955 «Про затвердження Програми подання громадянам гарантованої державою безоплатної медичної допомоги», Бюджетного Кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (№ _________ від __________) та з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (№________ від _________) міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму «розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 р.» в сумі 9500,0 тис. грн. (Програма додається).
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) передбачити кошти на реалізацію Програми в межах міського бюджету на 2021 р.
3. Координацію та контроль за виконанням Програми покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань (А.Ковч).
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (І.Герман) та на голову постійної депутатської комісії міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту