Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я  Дрогобицької міської територіальної громади на 2024 р.

17.01.2024 7216

Про затвердження Програми розвитку та підтримки  комунальних некомерційних підприємств  охорони здоров’я  Дрогобицької міської  територіальної громади на 2024 р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Програми
розвитку та підтримки
комунальних некомерційних підприємств
охорони здоров’я  Дрогобицької міської
територіальної громади на 2024 р.        

Головною метою діяльності в галузі охорони здоров’я громади є наближення висококваліфікованих та якісних медичних послуг до всіх верств населення, профілактика та забезпечення раннього виявлення захворювань, підвищення рівня ефективності використання ресурсів, формування мотивації до здорового способу життя населення та покращення демографічної ситуації.
Для виконання вимог Конституції України, Закон України від 19.11.1992р. №2801-ХІІ «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Постанова Кабінету Міністрів України від 11.07.2002р. № 955 «Про затвердження Програми подання громадянам гарантованої державою безоплатної медичної допомоги», Бюджетного Кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування», враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (№ _________ від __________) та з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (№________ від _________) міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Дрогобицької міської територіальної громади на 2024р. в сумі 2 938 293,13 грн. (Програма додається).
2.Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) передбачити кошти на реалізацію Програми в межах міського бюджету на 2024 рік.
3.Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної комісії ради з питань охорони здоров`я, праці та соціального захисту населення (І.Герман) та на голову постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту