Про затвердження Програми розвитку тваринництва (велика рогата худоба ) в Дрогобицькій об’єднаній територіальній громаді на 2024-2026 роки

17.01.2024 7172

Про затвердження Програми  розвитку тваринництва (велика рогата худоба )  в Дрогобицькій об’єднаній  територіальній громаді на 2024-2026 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Програми
розвитку тваринництва
(велика рогата худоба )
в Дрогобицькій об’єднаній
територіальній громаді на 2024-2026 роки.        

Розглянувши лист КП “Тарком” Дрогобицької міської ради, з метою стабілізації фінансового стану комунального підприємства, враховуючи  рекомендації постійної комісії ради з питань житлово–комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № _____від ________202   року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від _________ 202   року), керуючись ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму розвитку тваринництва (велика рогата худоба) в Дрогобицькій об’єднаній територіальній громаді на 2024-2026 роки згідно з додатком.
2.Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1217140 «Інші заходи у сфері сільського господарства».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (А. Паутинка).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту