Про затвердження Програми сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів та сплати судового збору на 2020 рік

22.11.2019 838

Про затвердження Програми  сприяння виконанню рішень судів  і інших виконавчих документів   та сплати судового збору на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія _______ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від «____» ____________ 2019 року № _____

Про затвердження Програми
сприяння виконанню рішень судів
і інших виконавчих документів
та сплати судового збору на 2020 рік

Враховуючи необхідність забезпечення судового захисту прав та інтересів органів місцевого самоврядування міста Дрогобича, повного виконання зобов’язань, які виникли на підставі судових рішень та виконавчих документів, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, відповідно до Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», Закону України «Про судовий збір», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від _________ р.) та рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради(протокол № ___ від _________ р.), керуючись п.22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів та сплати судового збору на 2020 рік (далі-Програма) згідно з додатком .
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми в межах коштів передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
3. Виконання Програми покласти на відділ правового забезпечення (А.Швацький).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту