Про затвердження Програми сприяння підвищенню податкової дисципліни щодо сплати акцизного податку в місті Дрогобичі на 2020 рік

22.11.2019 857

Про затвердження Програми  сприяння підвищенню податкової  дисципліни щодо сплати акцизного  податку в місті Дрогобичі на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

Від ________ 2019 року № _____

Про затвердження Програми
сприяння підвищенню податкової
дисципліни щодо сплати акцизного
податку в місті Дрогобичі на 2020 рік

З метою підвищення обсягів сплати акцизного податку від роздрібної торгівлі в місті Дрогобичі та збільшення надходжень до місцевого бюджету, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від________________ №_______), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму сприяння підвищенню податкової дисципліни щодо сплати акцизного податку в місті Дрогобичі на 2020 рік (додається).
2. Відповідальність за виконання Програми сприяння підвищенню податкової дисципліни щодо сплати акцизного податку в місті Дрогобичі на 2020 рік покласти на першого заступника міського голови відповідно до його функціональних обов’язків.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування даної Програми в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту