Про затвердження Програми співфінансування капітального ремонту дорожнього покриття вул. І. Вільде (від перехрестя вул. І. Пулюя до буд. №66 по вул. І. Вільде) м. Дрогобич Львівської області на 2020 рік

12.03.2020 1067

Про затвердження Програми співфінансування капітального ремонту  дорожнього покриття вул. І. Вільде  (від перехрестя вул. І. Пулюя до  буд. №66 по вул. І. Вільде) м. Дрогобич  Львівської області  на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______ року № _____

Про затвердження Програми
співфінансування капітального ремонту
дорожнього покриття вул. І. Вільде
(від перехрестя вул. І. Пулюя до
буд. №66 по вул. І. Вільде) м. Дрогобич
Львівської області на 2020 рік

З метою підвищення експлуатаційних властивостей дороги на вул. Вільде в м. Дрогобич, забезпечення його надійності та безпечної експлуатації, з метою забезпечення участі громадян міста Дрогобича у співфінансуванні капітального ремонту, що проводитиметься на вул. Вільде в м. Дрогобич, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 86 від 11 березня 2020 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол №__ від 10 березня 2020 р) та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму співфінансування капітального ремонту дорожнього покриття вул. І. Вільде (від перехрестя вул. І. Пулюя до буд. №66 по вул. І. Вільде) м. Дрогобич Львівської області на 2020 рік згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства (Р. Москалик).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту