Про затвердження Програми співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м. Дрогобичі на 2019-2020 роки

12.04.2019 544

Про затвердження Програми співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м. Дрогобичі на 2019-2020 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія __________ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _____ ___________ 2019 року № ____

Про затвердження Програми
співфінансування капітального
ремонту багатоквартирних
будинків у м. Дрогобичі
на 2019-2020 роки

З метою підвищення експлуатаційних властивостей житлового фонду, утримання його у належному стані та забезпечення його надійності та безпечної експлуатації, з метою забезпечення участі власників квартир (квартиронаймачів) у співфінансуванні капітального ремонту (реконструкції, модернізації), що проводяться у багатоквартирних будинках м. Дрогобича враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ___________2018 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол №__ від ________ 2018 р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол №___від____________2018р) та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму співфінансування капітального ремонту багатоквартирних будинків у м.Дрогобичі на 2019-2020 рр. згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
по КТКВ 1216011 (Капітальний ремонт житлового фонду).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р.Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту