Про затвердження Програми створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на 2017 рік.

23.01.2017 447

Про затвердження Програми створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на  2017 рік.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ року № _____

Про затвердження Програми
створення бази даних об»єктів
нерухомості у м. Дрогобичі на
2017 рік.

З метою створення умов для ведення обліку об»єктів нерухомого майна м. Дрогобича, що в свою чергу сприяє прозорому, відкритому, економічному та обґрунтованому прийняттю рішень з боку органів місцевого самоврядування для збільшення надходжень до місцевого бюджету м. Дрогобича від податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, беручи до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 32 від 05.01.2017 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 31 від 12.01.2017 р.), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Затвердити Програму створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на 2017 рік. (Додаток № 1).
2. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчих органів Дрогобицької міської ради (Р. Урбан).
3. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) здійснити фінансування Програми створення бази даних об»єктів нерухомості у м. Дрогобичі на 2017 рік в межах коштів, передбачених Програмою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій. (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту