Про затвердження Програми супроводу надання спеціалізованої стоматологічної ортопедичної допомоги учасникам операцій об’єднаних сил на 2020 рік

22.11.2019 788

Про затвердження Програми супроводу надання спеціалізованої стоматологічної ортопедичної допомоги учасникам операцій об’єднаних сил  на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2019 року № ____

Про затвердження Програми
супроводу надання спеціалізованої
стоматологічної ортопедичної допомоги
учасникам операцій об’єднаних сил
на 2020 рік

З метою надання повноцінної медичної спеціалізованої стоматологічної допомоги учасникам операцій об’єднаних сил, що забезпечить додаткові умови для їхньої ресоціалізації та адаптації до мирного життя, керуючись ст.ст.25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, законами України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2002р. №955 «Про затвердження Програми подання громадянам гарантованої державою безоплатної медичної допомоги», враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення № _________ від ________ та постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій №____ від _________, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму супроводу надання спеціалізованої стоматологічної ортопедичної допомоги учасникам операцій об’єднаних сил на 2020 рік (додається). Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для виконання Програми за кошти медичної субвенції, міського бюджету становить 185,0 тис.грн. Дана сума може уточнюватись протягом року виходячи з потреби у видатках медичних закладів та наявного фінансового ресурсу медичної субвенції, міського бюджету м.Дрогобича.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) передбачити кошти на реалізацію Програми в межах реальних можливостей міського бюджету.
3. Координацію та контроль за виконанням Програми покласти на начальника відділу охорони здоров’я В.Чубу.
4. Контроль за виконанням рішення сесії покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка та на голову постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій Р.Курчика.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту