Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2022р.

18.11.2021 4012

Про затвердження Програми  фінансової підтримки  Комунального підприємства «Муніципальна варта»  Дрогобицької міської ради  на 2022р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
фінансової підтримки
Комунального підприємства «Муніципальна варта»
Дрогобицької міської ради
на 2022р.

З метою забезпечення стабільної роботи Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради, охорони публічного порядку, прав, свобод і законних інтересів територіальної громади, для здійснення постійного контролю за дотриманням Правил благоустрою, боротьби зі стихійною торгівлею, профілактики адміністративних правопорушень, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № __ від __________ р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол № __від __________ р), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2022р., згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених в бюджеті відповідного року по КПКВ 1218210 (Муніципальні формування з охорони громадського порядку).
3.Рішення Дрогобицької міської ради від 22.01.2021 року № 96 «Про затвердження програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2021-2023 рр.» вважати таким, що втратило чинність з 1 січня 2022 року.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на Комунальне підприємство «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради (І. Давидов).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту