Про затвердження Програми фінансової підтримки виробників молочної продукції Дрогобицької міської територіальної громади

03.12.2021 4083

Про затвердження Програми  фінансової  підтримки виробників молочної продукції Дрогобицької  міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження Програми
фінансової підтримки виробників
молочної продукції Дрогобицької
міської територіальної громади

З метою розвитку молочного господарства, збільшення виробництва молока до обсягів, що забезпечують продовольчу безпеку територіальної громади, відповідно до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства», Закону України «Про фермерське господарство», Стратегії сталого розвитку Дрогобицької міської територіальної громади до 2030 року, Програми соціально-економічного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік, керуючись п. 22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за рекомендацією постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій, протокол від _____________ № _________ міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки виробників молочної продукції Дрогобицької міської територіальної громади (далі – Програма), згідно додатку.
2. Моніторинг та організацію виконання Програми покласти на управління інвестицій та економічного розвитку виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, згідно плану заходів Програми.
3. Фінансовому управлінню (О. Савран) забезпечити фінансування Програми в межах асигнувань передбачених в бюджеті.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Бейзик Р.С.).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту