Про затвердження Програми фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради на 2023 рік

21.11.2022 5454

Про затвердження Програми фінансового забезпечення виконання депутатських  повноважень депутатами Дрогобицької  міської ради на 2023 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Програми фінансового
забезпечення виконання депутатських
повноважень депутатами Дрогобицької
міської ради на 2023 рік

З метою забезпечення необхідних умов для ефективного здійснення депутатами Дрогобицької міської ради покладених на них повноважень, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _______.2022 р. № _____), керуючись п.7 ст.16, 30, 35 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, Регламентом Дрогобицької міської ради восьмого скликання, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень депутатами Дрогобицької міської ради на 2023 рік (далі – Програма), що додається.
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (Оксана Савран) врахувати видатки на реалізацію Програми в межах коштів, виділених на виконання Програм у 2023 році.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Роман Бейзик)..

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту