Про затвердження Програми фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик» міста Дрогобича на 2020 рік

22.11.2019 826

Про затвердження Програми  фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик»  міста Дрогобича на 2020 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія _____ скликання
РІШЕННЯ

від ____________ року № _____

Про затвердження Програми
фінансової підтримки спеціалізованої
дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву
з велоспорту «Медик» міста Дрогобича на 2020 рік

З метою створення належних умов для забезпечення збірних команд міста усіх вікових груп для участі у змаганнях всіх рівнів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _____2019 року № ___), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _____2019 року № ___), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки спеціалізованої дитячо-юнацької школи Олімпійського резерву з велоспорту «Медик» міста Дрогобича на 2020 рік, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2020 рік .
3. Виконання даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань (В.Качмар).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту