Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2020р.

22.11.2019 1122

Про затвердження Програми фінансової підтримки  Комунального підприємства «Муніципальна варта»   Дрогобицької міської ради  на 2020р.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія VII скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____ _______ року № _____

Про затвердження Програми фінансової підтримки
Комунального підприємства «Муніципальна варта»
Дрогобицької міської ради
на 2020р.

З метою забезпечення стабільної роботи Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради, охорони публічного порядку, прав, свобод і законних інтересів територіальної громади, для здійснення постійного контролю за дотриманням Правил благоустрою м. Дрогобича, боротьби зі стихійною торгівлею, профілактики адміністративних правопорушень, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________________№____), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2020р., згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених в бюджеті на 2020 рік по КПКВ 1218210 (Муніципальні формування з охорони громадського порядку).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на Комунальне підприємство «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради (Є.В. Блонського).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій
(Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту