Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2021-2023рр.

31.12.2020 2111

Про затвердження Програми  фінансової підтримки  Комунального підприємства «Муніципальна варта»  Дрогобицької міської ради  на 2021-2023рр.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____ _______ року № _____

Про затвердження Програми
фінансової підтримки
Комунального підприємства «Муніципальна варта»
Дрогобицької міської ради
на 2021-2023рр.

З метою забезпечення стабільної роботи Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради, охорони публічного порядку, прав, свобод і законних інтересів територіальної громади, для здійснення постійного контролю за дотриманням Правил благоустрою, боротьби зі стихійною торгівлею, профілактики адміністративних правопорушень, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від __________20 _ року № ____ «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку(протокол №___ від ___________20 __ р), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій( протокол №__ від ________ 20 __ р), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Програму фінансової підтримки Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради на 2021р., згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених в бюджеті відповідного року по КПКВ 1218210 (Муніципальні формування з охорони громадського порядку).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на Комунальне підприємство «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради (В.В. Яценко).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту