Про затвердження Програми «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобич, Львівської області під спортивно- тренувальний молодіжний комплекс»

06.06.2022 4875

Про затвердження Програми «Фінансове  забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на  вул. Спортивній,2   у м.Дрогобич, Львівської області  під  спортивно- тренувальний молодіжний  комплекс»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження Програми «Фінансове забезпечення
охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту:
«Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобич,
Львівської області під спортивно- тренувальний молодіжний комплекс»

На підставі листа КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради від 01.06.2022 № 101 щодо виділення коштів у 2022 році до завершення терміну дії воєнного стану в Україні на забезпечення охорони та спожитої електроенергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобич, Львівської області під спортивно-тренувальний молодіжний комплекс», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій ( протокол № ____ від _______2022 р.) відповідно до п.22 ч.1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити програму «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній, 2 у м.Дрогобич, Львівської області під спортивно- тренувальний молодіжний комплекс» згідно з Додатком №1.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2022 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В.Бохонок).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, цінової політики та інвестицій ( Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту