Про затвердження Програми фінансування послуг з виготовлення технічних паспортів багатоквартирних житлових будинків м. Дрогобича на 2017-2018 роки

21.02.2017 405

Про затвердження Програми фінансування  послуг з виготовлення технічних паспортів  багатоквартирних житлових будинків  м. Дрогобича  на 2017-2018 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія ____скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____ _______ року № _____

Про затвердження Програми фінансування
послуг з виготовлення технічних паспортів
багатоквартирних житлових будинків м. Дрогобича
на 2017-2018 роки

З метою виготовлення технічних паспортів для багатоквартирних житлових будинків, що є власністю Дрогобицької міської ради, перебувають на балансі комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та передаються на баланс об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (надалі – ОСББ), проведення інвентаризації житлового фонду, беручи до уваги лист Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 29.07.2015 № 8/9-2218-15, керуючись ст. 322, ч. 2 ст. 382 Цивільного кодексу України, п. 5 ст. 91 Бюджетного кодексу України, статті 6 Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», пунктів 5, 6 статті 5 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», у частині щодо забезпечення передачі технічної документації на багатоквартирні житлові будинки при списанні будинків із комунального балансу міста та передачі на баланс ОСББ, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від ________________ №_____), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від ________________ №_____), керуючись п. 22 ч. 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити Програму фінансування послуг з виготовлення технічних паспортів багатоквартирних житлових будинків м. Дрогобича на 2017-2018 роки, згідно додатку.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КТКВ 4018600 (Інші видатки).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (І.Лепкий).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т. Демко).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту