Про затвердження Програми « Фінансування робіт з будівництва, реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності в м. Дрогобичі на 2020 р.»

22.11.2019 869

Про затвердження Програми  « Фінансування робіт з будівництва,   реконструкції об’єктів житлово-комунального  господарства та інших об’єктів соціальної та  виробничої інфраструктури комунальної власності  в м. Дрогобичі  на 2020 р.»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія _____ скликання
Р І Ш Е Н Н Я
від _______ року № _____

Про затвердження Програми
« Фінансування робіт з будівництва,
реконструкції об’єктів житлово-комунального
господарства та інших об’єктів соціальної та
виробничої інфраструктури комунальної власності
в м. Дрогобичі на 2020 р.»

З метою забезпечення ефективного освоєння інвестицій в основний капітал, для підвищення якості життя мешканців міста, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від _________201_року № _____ «Про міський бюджет м. Дрогобича на 2020 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку(протокол №___ від ___________201_р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій( протокол №__ від ________ 201_ р. та керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму « Фінансування робіт з будівництва, реконструкції об’єктів житлово-комунального господарства та інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності в м. Дрогобичі на 2020р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
по:
КПКВК 1217330 «Будівництво інших об’єктів соціальної та виробничої інфраструктури комунальної власності»;
КПКВК 1217310 « Будівництво об’єктів житлово-комунального господарства».

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (Р. Москалика).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
транспорту та зв’язку (А. Яніва).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту